Kurssit pidetään osoitteessa Pulttitie 16, 2.krs, 00880 Helsinki, jollei kurssin kohdalla ole toisin mainittu.

Ilmoitathan mahdollisimman pian jos et pääse paikalle, sillä jokainen ilmoittamaton peruuttaminen vie yhden kurssipaikan ja kursseilla on ainoastaan asetuksiin sidottu, rajoitettu määrä paikkoja.

Kurssiaikataulut sekä hinnat löytyvät jokaisen kurssin kohdalta erikseen ilmoitettuna.

Paikalle pääsee julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla, joille kadun varrella on runsaasti maksutonta, sekä parkkikiekolla olevaa pysäköintitilaa ilta-aikaan. Sisäänkäynti on sisäpihan puolelta, josta portaat yläkertaan. Ulko-ovella on mustapohjaiset kyltit jossa mainittuna FSC sekä Tactical Training.

Karttakuva löytyy TÄSTÄ

Yksityishenkilöt voivat suorittaa kurssimaksun käteisellä tai kortilla kurssin alussa, yritykset sekä yhdistykset käteisellä tai kortilla kurssin alussa, tai laskulla 7pv kurssin alkamisesta. Jos maksusta on sovittu jotain muuta hinnan, maksuajan tms. aikaisemmin henkilön, yhdistyksen tai yrityksen kanssa, aiemmin sovittu pitää paikkansa. Kurssin alussa opiskelija täyttää henkilötietolomakkeen jossa kerätään tarvittavat tiedot. Kurssilaisten tietoja ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Kurssien varustukset ensimmäisinä päivinä:
– JV-peruskurssi: Muistiinpanovälineet
– JV-kertauskurssi: Muistiinpanovälineet
– Fyysisen voimankäytön perusteet: Muistiinpanovälineet, sisäliikuntavarustus
– JV/Vartijan voimankäyttökoulutukset: Muistiinpanovälineet, sisäliikuntavarustus
– OC/TKP-kurssit: Muistiinpanovälineet, sisäliikuntavarustus

HUOM! Turvallisuussyistä, siniselle tatamialueelle ei voi mennä ulkojalkineilla.

Sisäpihalla tupakointi on kielletty, joten tupakointi tapahtuu erikseen merkityllä tupakointipaikalla, kadun puoleisella porraskäytävän edustalla.

Tilassa on jääkaappi ja mikroaaltouuni, joten jos on tarvetta ottaa omat eväät mukaan, saa ne säilytettyä viileässä sekä lämmitettyä. Omat ruokailuvälineet mukaan. Tilassa on kylmäkaappi, josta kurssilainen voi halutessaan ostaa virvoitusjuomia. Kahvia ja teetä on tarjolla veloituksetta koko kurssin ajan.

Älä tule sairaana paikalle. Koronapandemian aikaan, suosittelemme kasvomaskin käyttöä kurssin ajan.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.