Aika: 05.02.2017, klo 10:30 - 15:00
Paikka: Tulppatie 14, 880 Helsinki

Vuoden 2017 alusta järejestyksenvalvojille tulee oikeus kantaa teleskooppipatukkaa työtehtävissään, jos järjestyksenvalvoja työskentelee vartioimisliikkeen turvallisuusalan elinkeinoluvanhaltijan alaisissa työtehtävissä.

Aikataulu
Kurssin pituus on 5 oppituntia ja suoritetaan yhden päivän aikana seuraavasti:

su 05.02.2017 klo 10:30 – 15:00

Kurssilaisen tulee osallistua jokaiselle opetustunnille.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 110 €

Lisätiedot
Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneelle lähetetään maksutiedot sähköpostitse. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä. Kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Kurssin hyväksytysti läpäissyt ja kurssimaksun suorittanut kurssilainen saa todistuksen, joka oikeuttaa hakemaan lupaa kantaa vartijan tai/ja järjestyksenvalvojan työtehtävissä teleskooppipatukkaa. Kurssille osallistuminen edellyttää fyysisen voimankäytön perusteet 6h (voimankäytön yleinen osa 6h) -kurssin aikaisemmin hyväksyttyä suorittamista.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme kurssilaiselle tarkemmat tiedot kurssista viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkamista. Kurssilla on vapaita paikkoja niin pitkään kuin kurssi-ilmoitus on näkyvissä verkkosivuillamme.

Jos haluat lisätietoja kurssista, ota yhteyttä sähköpostilla koulutus@www.fscpalvelut.fi.

Vartijan / JV:n TKP-koulutus 5h
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.