Aika: 10.03.2020, klo 06:30 - 14:30
Paikka: Pulttitie 16, 880 Helsinki

Aikataulu
Kurssi järjestetään yhden päivän mittaisena, 8 oppituntia yhteensä.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 110 €

Tiedot kurssista
Voimankäytön kertauskoulutus on tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka kantavat työssään voimankäyttövälineitä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassaolevaa hyväksyntää vartijaksi tai järjestyksenvalvojaksi ja vähintään fyysisen voimankäytön perusteet -koulutuksen aiempaa suorittamista. Kertauskoulutus tulee suorittaa vuosittain.

Voimankäytön kertauskurssilla kerrataan yksilöllisesti niiden voimankäyttövälineiden käyttöä, joihin voimankäyttövälineiden kantamisoikeuden omaava henkilö on oikeutettu, poislukien ampuma-ase. Kurssin jälkeen maksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen suoritetusta kurssista.

Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yksittäishenkilö voi maksaa kurssin käteisellä tai maksukortilla kurssin alussa, yritykset tai yhteisöt käteisellä, kortilla tai laskulla. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä, ja kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Poliisin ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ LINKISTÄ ja poliisin palveluhinnaston löydät TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme kurssilaiselle tarkemmat tiedot kurssista viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkamista.

Tarkista myös sähköpostisi roskaposti, sillä jos sähköpostissasi on tiukat suodattimet, voi vastaus olla suodattunut sinne.

Jos haluat lisätietoja kurssista, ota yhteyttä sähköpostilla koulutus@fscpalvelut.fi.

JV/V vuosittainen voimankäytön kertaus 8h