Aika: 21.03.2021, klo 12:00 - 19:00
Paikka: Pulttitie 16, 00880 Helsinki

Aikataulu
Kurssi järjestetään yhden päivän mittaisena, 8 oppituntia yhteensä.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 100 €

Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
Kertauskurssilla ei ole erillistä kurssikoetta teoriaosuuden jälkeen ja kurssin jälkeen maksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen, joka oikeuttaa hakemaan hyväksyntää järjestyksenvalvojakortin uusimiselle poliisilaitokselta.

KERTAAJAT HUOM !

Uusiessasi järjestyksenvalvojan lupaa, jos sinulla ei ole käytynä 6h mittaista voimankäytön yleistä osaa, tai uudelta nimeltään fyysistä voimankäytön perustetta, voimankäyttövälineiden kanto-oikeus päättyy lupaa uusiessa.

Eli. Vinyylipatukan sekä käsirautojen kantamiseen on oikeus edelleen vanhan kortin voimassaoloaikana, mutta lupaa uusittaessa, lakkaa näiden voimankäyttövälineiden kanto-oikeus, jos kyseistä 6h kurssia ei ole käyty 40h vartijakurssin yhteydessä, tai erikseen suoritettuna 6h kurssiosiona.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Kurssilaiselle tulee ilmoittautumisvaiheessa automaattivastaus, jossa tarkemmat tiedot kurssiin osallistumiselle.

Tarkista myös sähköpostisi roskapostit, sillä jos sähköpostissasi on tiukat suodattimet, voi vastausposti olla suodattunut sinne.

Jos haluat lisätietoja kurssista, ota yhteyttä sähköpostilla koulutus@fscpalvelut.fi.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi 8h
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.