Aika: 22.11.2020, klo 12:00 - 19:00
Paikka: Pulttitie 16, 880 Helsinki

Aikataulu
Kurssi järjestetään yhden päivän mittaisena, 8 oppituntia yhteensä.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 100 €

Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneelle lähetetään maksutiedot sähköpostitse. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä ja kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
Kertauskurssilla ei ole erillistä kurssikoetta teoriaosuuden jälkeen ja kurssin jälkeen maksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen, joka oikeuttaa hakemaan hyväksyntää järjestyksenvalvojakortin uusimiselle poliisilaitokselta.

KERTAAJAT HUOM !

Uusiessasi järjestyksenvalvojan lupaa, jos sinulla ei ole käytynä 6h mittaista voimankäytön yleistä osaa tai uudelta nimeltään fyysistä voimankäytön perustetta, voimankäyttövälineiden kanto-oikeus päättyy lupaa uusiessa.

Eli. Vinyylipatukan sekä käsirautojen kantamiseen on oikeus edelleen vanhan kortin voimassaoloaikana, mutta lupaa uusittaessa, lakkaa näiden voimankäyttövälineiden kanto-oikeus, jos kyseistä 6h kurssia ei ole käyty 40h vartijakurssin yhteydessä, tai erikseen suoritettuna 6h kurssiosiona.

Poliisin ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ LINKISTÄ ja poliisin palveluhunnaston löydät TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme kurssilaiselle tarkemmat tiedot kurssista viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkamista.

Tarkista myös sähköpostisi roskapostiosa, sillä jos sähköpostissasi on tiukat suodattimet, voi vastausposti olla suodattunut sinne.

Jos haluat lisätietoja kurssista, ota yhteyttä sähköpostilla koulutus@fscpalvelut.fi.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi 8h
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.