Aika: 20.04.2020, klo 17:00 - 22:00
Paikka: Pulttitie 16, 880 Helsinki

Kurssi suoritetaan yhden päivän aikana

Hinta 70 €

Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä käteisellä. Yritykset ja yhdistykset voivat maksaa laskulla. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä. Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärkestyksessä.

Sisäasiainministeriön määrittämien vaatimusten mukainen voimankäyttökoulutuksen yleinen osa kuusi oppituntia.

Kurssi soveltuu niille henkilöille jotka ovat suorittaneet tai aikeissa suorittaa erityisen osan kaasusumuttimelle tai teleskooppipatukalle, tai pelkästään yksittäisenä voimankäytön lisäkurssina.

Lisäksi kurssi on suunnattu JV-kortin kertaajille, jotka eivät ole aikaisemmin suorittaneet 6h voimankäytön yleistä osaa, jos haluavat säilyttää oikeuden kantaa käsirautoja sekä vinyylipatukkaa uusimisen jälkeen.

Fyysisen voimankäytön perusteissa käydään läpi toimivaltuuksien ja yleisen teorian lisäksi voimankäytön perusasioiden harjoittelua. Koulutus kestää kuusi oppituntia (á 45 min), sisältäen teoriaopetuksen, käytännön harjoittelun ja loppukokeen.

Kurssin hyväksytysti läpäissyt ja kurssimaksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen koulutuksesta.

Poliisin ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ LINKISTÄ ja poliisin palveluhunnaston löydät TÄSTÄ.

Ilmoittautumiset verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Fyysisen voimankäytön perusteet 6h
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.